Workshops over taal van kleding

Zou je wel eens willen weten hoe je overkomt op anderen? Ben je je bewust van de rol die kleding speelt bij de indruk die je maakt? Of worstel je met de kledingcode op je werk, omdat je niet weet hoe jij daar inpast met je eigen stijl?

Iedereen is anders
Voor deze vragen kun je bij mij terecht voor een persoonlijk kledingconsult, maar je kunt ze ook in een workshop aan de orde stellen. Het grote voordeel is dat je feedback krijgt van anderen, je ziet hoe verschillend we allemaal zijn en je wordt je bewust van de wisselwerking tussen uiterlijk en innerlijk en dat die bij iedereen anders is.

Voor vereniging, intervisiegroep of team
Workshops zijn een inspirerende manier om met elkaar in gesprek te gaan. In je team over kledingcodes bijvoorbeeld (wat mag wel en wat niet en waarom), of in je intervisiegroep over de vraag hoe je als therapeut wilt overkomen bij je cliënten. Of in een vereniging over de kwestie hoe je mooi oud wordt en een zinvol leven leidt.

Workshops met het imagospel
Houd je van spellen, dan is een workshop met het imagospel iets voor jou. Het is een creatieve en uitnodigende manier om erachter te komen hoe je overkomt op anderen. Je geeft en ontvangt feedback met behulp van verrassende en grappige vragen. Het is een spel met diepgang en vrolijkheid, je kunt het spelen met vriendinnen, maar ook met collega’s. Je kunt het inzetten bij een netwerkevenement, wanneer je de deelnemers op een creatieve en open manier met elkaar wilt laten kennismaken.neerleggen-van-het-bord-22-11-14

Wat wil je onderzoeken?
Net als mijn kledingconsulten zijn mijn workshops maatwerk. Heb je interesse, dan bespreken we je vraag, en gaan we na of ik daar een workshop voor kan maken. Er zijn vele mogelijkheden: een workshop over uitstraling en kleur, over solliciteren en kleding, over mooi oud worden, over kleding als visitekaartje. Over imago en de eerste indruk. Over kledingcodes en eigenheid.

Ja, neem contact met mij op voor een workshop over de taal van kleding of het imagospel.