Wekelijkse stilteavond op afstand

veren-van-glas-foto-c-f-van-gelderen-2016-dordrecht-museum
Samen stil zijn is bijzonder. Er ontstaat een stille energie, waarin we met elkaar en met stilte zijn verbonden. Ook al zijn er allerlei geluiden (auto’s, joelende kinderen, een passerende trein, politiesirenes), wij zitten in een stiltebel.

Wekelijkse stilteavond op afstand
Tot eind maart 2020 organiseerden we elke maand een stille bijeenkomst in onze huiskamer in Overveen, meestal de laatste vrijdag. Vanwege de coronamaatregelen hebben we deze maandelijkse stilteavond vervangen door een wekelijkse stilteavond op afstand. Van 20.00 tot 21.00 uur zijn we samen een uur stil, ieder in ons eigen huis.  Ook nu de maatregelen zijn afgeschaft, gaan we door met deze stilteavonden op afstand.

Het is wonderbaarlijk te ervaren dat je ook op afstand in stilte bent verbonden. Hier lees je ervaringen van de deelnemers.

Wanneer je je opgeeft, krijg je van mij bericht wie er nog meer meedoen. Wil je elke week een herinnering? Stuur me dan een mail  met je mobiele nummer: info@jannytermeer.nl 

Elke laatste vrijdag van de maand: stilteavond in Overveen
Nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, ben je elke laatste vrijdag van de maand (vanaf maart 2022) weer welkom voor een stilteavond in onze huiskamer in Overveen. Binnenkomst vanaf 19.45 uur, en we zijn samen stil van 20 tot 21 uur. Je schoenen gaat uit, dus neem warme sokken of sloffen mee. Na afloop is er thee, die we in stilte opdrinken. Je kunt ook meteen naar huis gaan.

Omdat we stoelen klaar zetten, horen we graag of je komt. Opgave: info@jannytermeer.nl.

Licht in de wereld en in ons
Voor aanvang van het stilte-uur steek ik drie kaarsen aan: een voor het licht in de wereld, een voor het licht dat in ons is, en een extra kaars voor mensen die steun kunnen gebruiken. Je kunt hiervoor namen aan mij doorgeven. Daarna noem ik de hardop de namen van de deelnemers. 

Informatie over stiltebijeenkomsten
Op dit moment organiseer ik nog geen andere stiltebijeenkomsten. Wil je wel op de hoogte blijven van mijn toekomstige stille activiteiten, schrijf je dan in via onderstaande formulier. 

(* verplichte invoer)
 

Wanneer je je inschrijft voor deze nieuwsbrief, ontvang je bericht wanneer ik weer stiltebijeenkomsten organiseer.  Voor deze nieuwsbrief maak ik gebruik van MailChimp voor opmaak en verzending. Je persoonlijke gegevens gebruik ik alleen voor mijn nieuwsbrief over stilte, en ik verkoop ze niet aan derden. Je kunt je altijd weer afmelden via een link onder aan de nieuwsbrief. 
Zie ook de Privacyverklaring