Inspirerende websites

namen-voor-eerlijke-kleding-tijdelijk-modemuseumm-dec-2015Veel vrouwen houden van mode, en steeds meer vrouwen en mannen houden van duurzame mode, schrijven erover, maken er foto’s van, maken verzamelwebsites, waarop de eerlijke kleding is gegroepeerd, vaak per keurmerk.  Hierna vind je een paar voorbeelden.

www.ecofashiontalk.com Website van Sass Brown, expert op het gebied van eerlijke kleding. Ze schreef er twee boeken over. Ontwerpt ook kleding.

www.ecogoodies.nl  Geeft een overzicht van de leukste duurzame en fairtrade webwinkels

www.fairfashionstyle.nl platform met duurzame merken en blogs

www.go-frank.me  een non-profit website die allerlei merken van eerlijke kleding verzamelt, met mooie afbeeldingen

www.thegreenlabels.com  webwinkel en overzicht van eerlijke kleding, gerangschikt naar soort (veganistisch, lokaal, schone productie, hergebruik) 

https://modevoormorgen.wordpress.com 
website van Lynse Dubbeld, trendanalist en tekstschrijver. auteur van het boek Mode voor morgen.

www.outofthegreencloset.com 
website van fotografe Chantal Aimée Ehrhardt. Ze fotografeert garderobes die zijn samengesteld uit eerlijke en tweedehandskleding.

www.projectcece.nl  initiatief van drie Amsterdamse studentes die duurzame kleding wilden kopen, maar het aanbod te versnipperd vonden. Op hun website verzamelen ze merken en geven ze met icoontjes aan waar het merk hoog in scoort.

Ontbreken er inspirerende websites?
Ken jij inspirerende websites  die niet in deze lijst mogen ontbreken? Ik houd me aanbevolen voor aanvullingen. Stuur me een mailtje: info@jannytermeer.nl