Uiterlijke presentatie: Anna Richt herkent zichzelf

Ik had mijn kwaliteiten zelf nooit zo snel en scherp op een rijtje gekregen...’

Na een aantal hectische jaren wil ik mezelf opnieuw positioneren, en daarom heb ik mezelf een ondernemerskompas cadeau gedaan. (Dit is een kernachtige samenvatting van je kwaliteiten als ondernemer, die je daarna kunt vertalen naar kledingMet als resultaat een authentieke uitstraling die vertrouwen opwekt.  JtM)

Hoe vertaal ik mijn focus naar kleding?
De afgelopen tijd heb ik mijn focus behoorlijk weten terug te vinden, waardoor ik zowel zakelijk als privé scherpere keuzes kan maken dan voorheen. Die lijn wil ik ook laten doorwerken in mijn kleding. Maar hoe doe je dat? Ik maak daarvoor een afspraak met imagocoach Janny ter Meer.

Rust is een kwaliteit
Janny liet me met behulp van het stijlkwadrantenspel vijf kernwaarden definiëren, die ik kan vertalen naar kleding, maar ook veel breder kan toepassen. Het is eigenlijk mijn salespitch. Deze waarden kwamen uiteraard niet uit de lucht vallen, maar ik had ze zelf nooit zo snel en scherp op een rij gekregen. Belangrijkste eye-opener: rust mag er zijn, het is een kwaliteit.

Na deze middag kijk ik met andere ogen naar mezelf en mijn kleding. Ik zie beter wat weg kan, wat mist, en wat nog gefinetuned moet worden.

Vakkennis
Verder merk je aan alles dat Janny veel vakkennis heeft, wat zo’n sessie zoveel interessanter maakt. Ze hangt niet aan regeltjes wat wel en niet kan, maar maakt je voortdurend bewust van de vraag: wat wil je overbrengen?

Anna Richt Hannema, communicatiespecialist
Na een consult Uiterlijke presentatie, incl. ondernemerskompas
Juni 2015