Titia: Door kleding advies ben ik kritischer geworden en koop ik gefocust

Afgelopen jaar heb ik kleding advies gekregen van Janny. De aanleiding was mijn aanstaande bruiloft. Ik wilde graag weten wat voor soort trouwjurk mij goed zou staan. Het was leuk om te merken dat een aantal dingen die ik van nature mooi vindt: heldere lijnen, duidelijke vorm, mij goed staan. Aan de andere kant was het ook leerzaam om te zien dat de kanten stof die ik in mijn hoofd had voor de bruidsjurk eigenlijk niet zo goed bij mij past.

Met het kleding advies van Janny in mijn achterhoofd heb ik een mooie witte satijnen bruidsjurk met daarop een petrolkleurig jasje bedacht, die mijn moeder vervolgens gemaakt heeft. Op de trouwdag kreeg ik veel complimenten over de jurk en ook over de kleur van het jasje.

Bij het winkelen denk ik nog vaak aan het advies van Janny. Daardoor ben ik meer gefocust en wat kritischer geworden op welke kleding ik koop. Maar als ik iets zie waarvan ik weet dat het me staat, schroom ik ook minder om het te kopen.

Titia Schippers
Na kleuranalyse  en stijltips, augustus 2012
voor bruiloft in januari 2013