Praktische gang van zaken

Voel je je uitgenodigd door mijn website, en wil je met mij in gesprek? Voor een kledingtraject Zo binnen, zo buiten, omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor na een ingrijpend voorval, of misschien weet je het nog helemaal niet. Stuur me een mail of pak de telefoon (023-5272084), dan bespreken we je vraag.

Gratis kennismakingsgesprek
Vaak begin ik met een kennismakingsgesprek van een halfuur. Dat kan in mijn praktijkruimte in Overveen, maar het kan ook telefonisch. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. We gaan na of we een klik hebben en of ik je kan begeleiden bij je vraag. Zo ja, dan  bespreken we de inhoud en eventueel de duur van het traject of gesprek. 

Kledingtraject Zo binnen, zo buiten 
Dit traject is geschikt voor je wanneer je: 
* ontdekt dat je garderobe niet meer past bij wie je bent 
* niet tevreden bent over een  kleuranalyse of stijladvies, omdat je persoonlijkheid  er niet bij betrokken werd 
* ouder wordt, misschien is je haar grijs. Je twijfelt wat nog wel en wat niet meer kan. 

Kleding als taal
Kleding is taal. Je laat ermee zien wie je bent, waar je voor staat. Het kledingtraject Zo binnen, zo buiten bestaat in ieder geval uit een zgn. persoonlijk innerlijk kompas. Dat is een compacte samenvatting van jouw belangrijkste eigenschappen. Wil je je verlangens vorm geven in kleding, dan maak je een verlangkompas: hoe wil je zijn? Het verdere traject spreken we samen af. Mijn inspiratiebron en richtlijn zijn het boek Kleding als taal, en de opleiding integraal image consultant, die ik bij Eva Hollanderheb gevolgd. De training wordt nu gegeven door Marcella Veldhuis.

Bezinningsgesprekken 
Gaat je vraag niet over specifieke kledingkwesties, maar over het verlangen naar diepgang, houden belemmerende overtuigingen je tegen in je leven, of wil je in contact komen met je verlangens? Dan maken we een afspraak voor een gesprek of een traject. Een gesprek duurt maximaal anderhalf uur. Ook in dit geval beginnen we met een gratis kennismakingsgesprek van een halfuur.

Behoefte aan stilte?
Elke laatste vrijdag van de maand houden we een stilteavond bij ons thuis in Overveen. We zijn een uur stil, en drinken na afloop thee, ook in stilte. Van harte welkom.

Het is maatwerk
Kortom, ik lever maatwerk. We bespreken wat jij nodig hebt, en hoe ik je daarin kan begeleiden. Prijzen op aanvraag.

Ja, neem contact met mij op voor een gesprek.