Praktische gang van zaken

Voel je je uitgenodigd door mijn website, en wil je met mij in gesprek? Om een verlangen vorm te geven in kleding, om je verlangens helder te krijgen of misschien weet je het nog helemaal niet. Stuur me een mail of pak de telefoon (023-5272084), dan bespreken we je vraag.

Gratis kennismakingsgesprek
Vaak begin ik met een kennismakingsgesprek van een halfuur. Dat kan in mijn praktijkruimte in Overveen, maar het kan ook telefonisch. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. We gaan na of we een klik hebben en of ik je kan begeleiden bij je vraag. Zo ja, dan spreken we af wat we gaan doen: een eenmalig gesprek van anderhalf uur of een coachingtraject, een kledingconsult van twee of drie uur, of een kledingtraject. We bespreken de inhoud van het gesprek of het consult en de duur van het traject.

Kleuranalyse, stijladvies, garderobeconsult, winkelsessie
Soms zijn je verlangens specifiek op kleding gericht en concreet:
*Je wilt graag meer kleur dragen, en wilt weten welke kleuren je goed staan.
* Je houdt niet van winkelen, en komt vaak met miskopen thuis. Hoe vind je kleding die je goed staat, lekker zit en waar kun je goed slagen?
* Je hebt veel kleding in je kast hangen, en draagt voortdurend hetzelfde. Je zou andere combinaties willen maken.
*Je bent wat ouder, misschien is je haar grijs. Wat kan nog wel, en wat echt niet meer?

Dan maken we een afspraak voor dit specifieke onderwerp, hetzij een eenmalig consult, hetzij een traject. Ik betrek altijd je persoonlijkheid (je innerlijk) en de context bij mijn advies.

Kleding als taal
Soms lijkt je verlangen niet eens met kleding te maken te hebben:
*Je wilt gewaardeerd worden op je werk, maar je baas ziet je over het hoofd. Je bent ook zo bescheiden…
*Je wilt je graag zekerder voelen tijdens een presentatie, een netwerkbijeenkomst of een gesprek met vreemden.
*Je bent zelfstandige professional, en je wilt je graag onderscheiden.

Kleding is taal. Je laat ermee zien wie je bent, waar je voor staat. Heeft jouw verlangen betrekking op uitstraling, en de relatie innerlijk-uiterlijk, dan kun je bij mij terecht voor een consult of traject Kleding als taal. We bepalen samen de inhoud van dit consult. Een kleuranalyse of stijladvies kan er deel van uitmaken, maar dat hoeft niet. Wellicht past een persoonlijk innerlijk kompas of een verlangkompas. Of horen er coachinggesprekken bij. Ook dit consult duurt  minimaal twee uur, maximaal drie uur.  Of we spreken een traject af.

Bezinningsgesprekken 
Gaat je vraag niet over specifieke kledingkwesties, maar over niet-tastbare verlangens, belemmerende overtuigingen, of wil je in contact komen met je verlangens? Dan maken we een afspraak voor een gesprek of een traject. Een gesprek duurt maximaal anderhalf uur. Ook in dit geval beginnen we met een gratis kennismakingsgesprek van een halfuur.

Of wil je een workshop?
Over veel kledingkwesties valt een workshop te maken, voor verenigingen, netwerken, teams, bedrijven. Ook in dit geval lever ik maatwerk. Neem vrijblijvend contact op over je vraag. Prijzen op aanvraag.

Behoefte aan stilte?
Elke laatste vrijdag van de maand houden we een stilteavond bij ons thuis in Overveen. We zijn een uur stil, en drinken na afloop thee, ook in stilte. Van harte welkom.

Het is maatwerk
Kortom, ik lever maatwerk. We bespreken wat jij nodig hebt, en hoe ik je daarin kan begeleiden. Prijzen op aanvraag.

Ja, neem contact met mij op voor een gesprek.