Praktische gang van zaken

Voel je je uitgenodigd door mijn website, en wil je met mij in gesprek? Voor een persoonlijke opstelling, een sessie met voice dialogue, of wil je meer weten over de stiltebijeenkomsten die ik organiseer? Stuur me een mail of pak de telefoon (023-5272084), dan bespreken we je vraag.

Gratis kennismakingsgesprek
Vaak begin ik met een kennismakingsgesprek van een halfuur. Dat kan in mijn praktijkruimte in Overveen, maar het kan ook telefonisch. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. We gaan na of we een klik hebben en of ik je kan begeleiden bij je vraag. Zo ja, dan  bespreken we de inhoud en eventueel de duur van het traject of gesprek. 

Persoonlijke opstelling
Sommige kwesties zijn hardnekkig, je hebt al van alles geprobeerd, en je komt er niet uit. Een zgn. tafelopstelling biedt inzicht en helderheid, omdat je als het ware boven je vraag gaat hangen. Samen bespreken we je vraag, stellen vast welke aspecten een rol spelen. Vervolgens kies jij objecten voor die factoren en geeft ze een plek op een tafel. Vanaf daar ontvouwt de opstelling zich. Ik vertel je er graag meer over in een gesprek.

Sessie met voice dialogue
Verval je in oude patronen, en wil je daar vanaf of meer zicht op? In een sessie met voice dialogue ga je in gesprek met de subpersonages, die in de loop van je leven gevormd zijn, meestal tijdens je jonge jaren. Sommige ken je goed, andere zijn onbewust gebleven. Door ze te (h)erkennen, krijg je meer mogelijkheden tot je beschikking.

Behoefte aan stilte?
Elke laatste vrijdag van de maand houden we een stilteavond bij ons thuis in Overveen. We zijn een uur stil, en drinken na afloop thee, ook in stilte. Van harte welkom.

Omdat we in april 2020 door coronamaatregelen niet meer bij elkaar konden komen, zijn we begonnen met wekelijkse stilteavonden op afstand: we zijn een uur stil, ieder in het eigen huis. Omdat deze zo goed bevallen, gaan we hier mee door.

Ja, neem contact met mij op voor een gesprek.