Kleuranalyse tijdens verwendag van St. Opkikker

‘Ik werd door Wil meegenomen voor mijn eigen verrassing. In Overveen kreeg ik van Janny ter Meer van Janny ter Meer een kleuranalyse. Welke kleuren passen goed bij mijn haar-, oog- en huidskleur? Welke kleuren versterken mijn uitstraling? Heel erg leuk om te zien wat een kleur met je uitstraling doet. Ik heb een kleurcombinatiekaartje meegekregen om voortaan alleen nog maar met de juiste kleuren thuis te komen.’

[…]

Wat een lieve mensen! Janny ter Meer was ook erg aardig en meelevend. Heeft mij laten zien hoe ik mijn sterke kanten naar boven kan halen en deed dit met heel veel enthousiasme.’

Deze tekst schreef Marjolein naar aanleiding van de verwendag, die Stichting Opkikker voor haar en haar gezin op 11 mei 2014 had geregeld. Deze stichting verzorgt een dag ontspanning voor de familie van een kind met een chronische aandoening. Toen haar twee zonen en man aan het boogschieten waren, zat Marjolein achter de spiegel en ontdekte zij welke kleuren haar doen stralen.

Het is voor mij altijd weer fascinerend te zien wat voor effect kleuren hebben, maar in het geval van Marjolein was het extra speciaal. Ik ben blij dat ik een steentje heb kunnen bijdragen om de dag voor Marjolein tot een feest te maken.