Ik sta verankerd en heb vertrouwen.

‘Vooral ben ik je dankbaar voor het samen maken van mijn groeikompas, dat heeft mij persoonlijk het meest gebracht, het is alsof ik van buitenom naar mijzelf kan kijken, en ik zie dat ik goed verankerd sta, waarmee ik de toekomst aan kan, hoe onduidelijk en onzeker ook nog op dit ogenblik.’

Paula maakte in september 2013 een zgn. groeikompas*, toen ze in een roerige fase van haar leven verkeerde. Ze  moet namelijk uitzien naar een andere baan en vraagt zich af of ze niet een andere richting moet uitslaan. Wat ze gaat doen, weet ze nog niet. Wel heeft ze weer vertrouwen in de toekomst, omdat ze een innerlijk ankerpunt heeft.

*Een groeikompas geeft je verlangen weer. Hij bestaat uit een basiskompas (je kwaliteiten nu), een verlangkompas (je verlangde kwaliteiten) en een groeikompas (de combinatie van nu en verlangens). Interesse? Ik vertel je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact op.