Hadden we die kleuranalyse maar eerder gedaan!

kleurkragen
Wanneer je bij een postorderbedrijf voor kleding werkt, is een kleurworkshop als  bedrijfsuitje een logische keus, zo vonden de vier vrouwen van Klantenservice David Nieper. Dit schreven ze na afloop:

Dankzij Janny voelen we ons weer een beetje kleurrijker. Er ging een wereld voor ons open toen we voor de spiegel plaatsnamen en we werden overspoeld door een invasie van kleuren. Je verschuilen achter een dikke zwarte trui was er niet meer bij. En gelukkig maar, we zetten graag onze make-up en veiligheid opzij voor een nieuw kleurrijk avontuur.

Iedereen is anders
We hadden de mazzel dat we met vier collega’s waren die er allemaal anders uitzien. Dit betekende dat sommige kleuren de een helemaal ophaalde, terwijl een ander hier niet vrolijk van werd. En andersom. Een hele leerzame ervaring die ook nog eens zeer gezellig en vermakelijk was.

‘Hadden we dit maar eerder gedaan!’
De dag zelf was niet alleen leuk, maar omdat je je eigen kleurenkaart mee naar huis neemt heb je er in de toekomst ook nog wat aan. Bovendien hebben we ook nog eens een goed excuus om weer te gaan winkelen! Hadden we dit maar eerder gedaan…comcards-2

Janny, bedankt voor je toegankelijke, leerzame, inspirerende, gezellige en vooral kleurrijke workshop!

Kleurrijke groetjes, de dames van kledingfirma David Nieper

Na een kleurworkshop met persoonlijk kleuradvies op zaterdag 21 mei 2016.

Wil je ook een kleurworkshop of een kleuranalyse doen met je collega’s? Of spreekt een workshop over uitstraling of kledingcodes op het werk je meer aan? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Stuur me een mail: info@jannytermeer.nl.