Als je taille is verdwenen

coda-apeldoorn-18-10-15-foto-janny-ter-meer
Ik zou zo graag… goed gekleed zijn op mijn leeftijd… mooi oud zijn… weten wat me goed staat nu ik grijs ben geworden…

Dit soort verlangens kunnen opkomen wanneer je de overgang achter de rug hebt.  Je lichaam is veranderd, misschien ben je aangekomen, heb je een buikje gekregen en is je taille verdwenen. Je krijgt rimpels, je haar wordt grijs.  Wat vroeger goed stond, blijkt nu opeens niet meer te kunnen.

Ook als persoon ben je veranderd: zekerder, op je gemak met jezelf, bewust van de wijsheid die je kunt delen. Je wilt een andere stijl, maar welke en hoe? Wat kan wel, en wat niet meer?

Andere kleuren, andere stijl
Ik ken en herken je problemen, omdat ik zelf de overgang achter de rug heb. De kleuren die me nu goed staan, zijn veranderd, evenals het licht-donkercontrast. Die is subtieler, omdat mijn haar grijs is geworden. En mijn stijl, tsja, die is nu volop in ontwikkeling.

Laten we samen nagaan welke stijl en welke kleuren jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid versterken, en hoe je een handige garderobe opbouwt, die past bij je levensstijl.

Ja, neem contact met mij op voor een kledingconsult of een workshop over Mooi oud worden.