Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop Versterk je uitstraling met kleur

14 september 2016 om 10:00 - 12:00

Activiteit Navigatie

Geweldig, je hebt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Je bereidt je inhoudelijk goed voor. Je verdiept je in het bedrijf. En dan, je kleding. Wat trek je aan? De eerste indruk is zo belangrijk. Twijfelend sta je voor je kledingkast… Toch maar weer dat zwarte jasje? Dat is altijd goed. Of toch niet? Je wilt zo graag dat ze zien hoe goed jij bent…

Nee, zwart is niet altijd de juiste keuze. Maar wat dan wel? Welke kleur past bij jou, en vergroot je uitstraling?

Creatief spel
De kunst is een kleur te kiezen die jou als persoon aantrekkelijk maakt. Een kleur die je goed staat, die je zelfvertrouwen geeft en die uitstraalt dat je weet wat je wilt en wie je bent. Dat kan met één kleur, of met meer kleuren, afhankelijk van het bedrijf waar je solliciteert en van jou als persoon.

De vele aspecten van kleur
In de workshop Versterk je uitstraling met kleur laat (imago)coach Janny ter Meer je kennismaken met de vele aspecten van kleur. Je leert hoe het komt dat de sommige kleuren je goed staan, en andere niet. Je krijgt op een leuke en onverwachte manier feedback over je uitstraling, en je leert meer over de taal van kleur. Het is een interactieve workshop, waar je zelf aan de slag gaat met kleurige stoffen en feedback geeft en ontvangt.

Na afloop weet je meer over de zeggingskracht van kleur, heb je inzicht in je uitstraling en de taal van kleur.

Deze workshop wordt georganiseerd door stichting De Broekriem. Met behulp van netwerken en workshops helpen de leden elkaar bij het vinden van een baan.

Gegevens

Datum:
14 september 2016
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Rabobank
Alkmaar, + Google Maps

maakt verlangens zichtbaar