Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop Mooi oud worden doe je zo!

28 maart 2018 om 09:30 - 17:00

Activiteit Navigatie

 Voel je mooi op elke leeftijd.

Oud worden willen we allemaal wel, maar oud zijn… dat is een ander verhaal. In onze maatschappij kleven zoveel negatieve associaties aan ouderdom! Tel daarbij de verwachte gezondheidsproblemen, en dan weet je: dat wil ik niet!

Maar mooi oud misschien wel! Kan dat? Ja, dat kan. Het geheim is een combinatie van innerlijk en uiterlijk: lekker in je vel zitten en weten wat je goed staat.

Wil je daar meer van weten? Dan is de workshop Mooi oud worden doe je zo! iets voor jou.

Kleur staat goed bij grijs haar 
De ochtend staat in het teken van kleur. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat kleuren die je altijd goed stonden, je niet meer goed staan nu je ouder wordt. Dat komt doordat de kleur van huid, haar en ogen lichter wordt. Ook je persoonlijkheid is veranderd. Je ontvangt een persoonlijk kleuradvies, zodat je precies weet welke tinten je goed staan. Je krijgt feedback op je outfit en een meegenomen flopper. Ook gaan we in op de relatie kleur en persoonlijkheid.  

Voordelen van ouderdom
’s Middags staat de innerlijke schoonheid centraal. Wanneer je blij bent met wie je bent (geworden), en open staat voor de wereld, straal je dat uit. Je bent mooi, met je rimpels, je grijze haar, je veranderende figuur. Je voelt je verbonden met je zelf en de wereld om je heen.

Om dit gevoel van verbondenheid te versterken stemmen we ’s middags af op je innerlijke wijsheid. We mediteren, en er zijn oefeningen om de kwaliteiten van deze leeftijdsfase te verkennen.  De precieze inhoud stem ik af op de behoefte en vragen van de deelnemers. 

Blij met jezelf
Na deze dag ga je met meer zelfvertrouwen de deur uit, omdat je weet hoe kleur je kan helpen je mooi te voelen. Je hebt ervaren dat elke leeftijd zijn eigen schoonheid kent, of je nu 50, 60 of 70plus bent, en je hebt het contact met je innerlijke stem verstevigd.

Van harte welkom om samen met mij deze dag vorm te geven. De workshop vindt plaats in de creatieve ruimte van Hans Bossmann, kunstenaar en verbinder, in Haarlem. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. Je neemt zelf je lunch mee. 

Praktische gegevens
Datum             : woensdag 28 maart 2018
Tijd                   : 09.30 – 17.00 uur.
Locatie           : G. Carelsenstraat 44, 2031 HL  Haarlem
Investering    : € 145,= (incl. kleurkaart, koffie, thee, iets lekkers, btw)
Aanbieding    : Kom je met twee personen,
                                dan betaal je beiden € 125,=.
Opgave           :  via het inschrijfformulier

De workshop gaat door met minimaal vier vrouwen.  Maximum aantal deelnemers is acht. Daardoor ben je verzekerd van persoonlijke aandacht.

Waarom deze workshop?
Sinds het begin van deze eeuw heb ik honderden vrouwen advies gegeven over kleding en de relatie innerlijk-uiterlijk. Vooral dat laatste is belangrijk: kleding is meer dan de buitenkant. Vrouwen (en mannen) hebben zo ontdekt hoe ze kleding kunnen gebruiken als expressie- en communicatiemiddel. Die kennis geef ik graag door aan vrouwen van mijn leeftijd (ik ben 63), omdat het me aan het hart gaat dat zoveel vrouwen onzichtbaar lijken te worden wanneer ze ouder zijn. Terwijl we zo’n schat aan ervaring en wijsheid hebben opgebouwd. Laat zien wie je bent…  

Op een andere datum herhaald
Wegens te weinig aanmeldingen gaat deze workshop nu niet door. Ik bied hem later opnieuw aan. Heb je belangstelling, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte. 

 

Gegevens

Datum:
28 maart 2018
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€145

Locatie

G. Carelsenstraat 44
Haarlem,
+ Google Maps

maakt verlangens zichtbaar