Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop Ervaar de impact van kleur

17 maart 2017 om 13:30 - 16:30

Activiteit Navigatie

Draag je graag kleur, of draag je zelden kleur? Denk je dat je met kleur te veel opvalt? Of weet je niet goed hoe je kleuren met elkaar combineert?

Kleur is taal
Kleur is een krachtige taal. Het eerste wat  een ander ziet als jij een ruimte binnenkomt, is de kleur van je kleding. Die kleur beïnvloedt het beeld dat van jou wordt gevormd, ook al wee de ander dat niet bewust.

Kleur heeft dus effect op je uitstraling. Daarom is het zo zinvol (en leuk!) om te weten wat kleuren zeggen. Dan kun je kleur gebruiken om jezelf te laten zien, en om het contact met een ander te vergemakkelijken. 

Kleur is ook energie, is leven. Kleur beschermt, en heeft invloed op je stemming.

Wil je meer weten over de taal van kleur? En leer je het best in een groep? Dan is deze workshop over de impact van kleur en contrast geknipt voor jou.

Praktische handvatten
Je krijgt op een vriendelijke manier feedback over je imago, en je ontvangt praktische handvatten waarmee je feilloos kunt bepalen wat je op een dag wilt uitstralen. En – niet onbelangrijk – hoe je kleur afstemt op wie jij bent, zodat je je prettig voelt in je outfit. Handig als je een presentatie moet houden, of een belangrijke bespreking hebt. Wat voor stress je ook mag hebben, niet over de kleur van je kleding. Je weet wat je van jezelf wilt laten zien en hoe je dat met kleur voor elkaar krijgt.

Maximum aantal deelnemer is zes, zodat je verzekerd bent van persoonlijke aandacht. 

Investering is € 45,00. Dit is incl. koffie, thee en iets lekker en een hand-out. De workshop wordt gegeven in Centrum aan het  Spaarne, Spaarne 112 te Haarlem. 

Geef nu op. info@jannytermeer.nl 

 

Gegevens

Datum:
17 maart 2017
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€45,00

maakt verlangens zichtbaar