Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Stilteavond Verbonden op afstand

3 april 2020 om 20:00 - 21:00

Activiteit Navigatie

Het was een mooie en bijzondere ervaring, de stilteavond op afstand, op vrijdag 27 maart. Het was duidelijk voelbaar dat we niet met z’n tweeën in stilte waren, maar dat er minstens negen anderen met ons stil waren. In hun eigen huis. En misschien waren het er wel meer…

Elke vrijdagavond een uur stil
We gaan het voortzetten, en wel elke vrijdagavond. In ieder geval de hele maand april, en daarna zo lang de beperkende maatregelen van kracht zijn. Van 20.00 tot 21.00 uur zijn we een uur stil, ieder op onze eigen plek. Als je het prettig vindt dat wij weten dat je meedoet, geef je het aan ons door: info@jannytermeer.nl. Maar het hoeft niet.

Drie kaarsen als symbool van licht
Er zullen drie kaarsen zijn: een voor het licht in de wereld, een voor het licht in ons en een extra kaars voor mensen die het zwaar hebben. Hetzij door het virus, hetzij door andere omstandigheden: overlijden van een dierbare, scheiding, onzekerheid vanwege inkomen,  et cetera.

Extra steun nodig? 
Wanneer je doorgeeft wie extra steun en licht kan gebruiken, zal ik haar of zijn naam noemen. We nemen die persoon op in onze kring van stilte en licht.

Het is beter een kaars aan te steken…
De kaarsen zijn van Amnesty International, dat is een bewuste keuze. Een van de slogans van deze organisatie is: Het is beter een kaars aan te steken dan het duister te vervloeken.

Data in april
De data van de stilteavonden in april zijn: 3 april, 10 april, 17 april en 24 april. Opgave: info@jannytermeer.nl

We ontmoeten je graag in stilte.

‘Gelukkig dat het licht bestaat
en dat het met
ons doet en praat
en dat ik weet
dat we er vandaan
komen, van het licht
of hoe dat heet.’

Hans Andreus

 

Gegevens

Datum:
3 april 2020
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

maakt verlangens zichtbaar