Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Stilte-avond Samen-zijn in stilte

2 maart 2018 om 20:00 - 21:00

Activiteit Navigatie

Maart: maand waarin de lente begint, de tijd wordt omgezet, en misschien dit jaar ook de maand waarin geschaatst kan worden op natuurijs… Maand van tegenstellingen: krokusjes, langer licht, vogels die op een andere manier fluiten, en nachtvorst en heldere vrieskou. Het kan allemaal bij en naast elkaar.

Van binnen is het stil
Net zoals stilte en lawaai naast elkaar bestaan. Of misschien wel in elkaar: de stilte in het lawaai. Zo ervaar ik het tenminste als we in onze huiskamer stil zitten en de buurkinderen de trap op en neer rennen, buiten een brommer langs scheurt, en een vliegtuig overkomt. Er is geluid en binnen in mij is het stil. Het is heerlijk op die plek te verblijven.

Stilteavond op 2 maart
Op vrijdag 2 maart ben je welkom om samen met ons een uur stil te zijn in onze huiskamer in Overveen. We beginnen stipte om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Na een halfuur klinkt een wekkertje en kun je even je bennen strekken, als je dat wilt. Er is thee na afloop, die we in stilte opdrinken. Je kunt ook meteen na afloop naar huis gaan.

Van tevoren opgeven
Omdat we stoelen klaarzetten, vinden we het prettig wanneer je je opgeeft: info@jannytermeer.nl . De schoenen gaan uit, dus neem warme sokken of sloffen mee. Zit je liever op je eigen meditatiekussentje of -bankje? Prima, neem die gerust mee. De avond is gratis. 

Gegevens

Datum:
2 maart 2018
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Oranje Nassaulaan 104
Overveen, 2051HT
+ Google Maps
Telefoon:
023-5272084

maakt verlangens zichtbaar