Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Opfrismiddag kleur en stijl

17 februari 2017 om 13:30 - 16:30

Activiteit Navigatie

Hoe lang is het geleden dat je een kleuranalyse hebt laten doen? Of een stijladvies hebt gekregen, of hoe lang geleden heb je met mij gewinkeld? Of een innerlijk kompas gemaakt? Het kan zijn dat de kennis is weggezakt, dat jij bent veranderd, of dat je praktische vragen hebt.

Kleuranalyse niet onbeperkt geldig…
In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is een kleuranalyse niet je hele leven geldig. Jij verandert, zowel uiterlijk als innerlijk. Daardoor kunnen bepaalde tinten die je eerst goed stonden, nu niet meer zo sprankelend zijn. Of staan kleuren, die je vroeger niet flatteerden, je nu wel goed. Misschien overweeg je je haar niet langer te verven. Grijs haar heeft invloed op de kleuren die je goed staan.

Kleuren resoneren met je innerlijk
Ook als persoon verander je. Je krijgt andere voorkeuren, ontwikkelt nieuwe eigenschappen, waardoor andere kleuren met je innerlijk resoneren. Dit proces stopt niet… 

Stijl geeft persoonlijkheid weer
Je kunt stijlen indelen in vaste hokjes, zoals klassiek of sportief, romantisch of dramatisch. Dat is een prettig houvast, maar iedereen geeft die stijl op zijn eigen manier vorm. Dat maakt jou uniek. Tijdens de opfrismiddag zal ik vertellen over de taal van kleding en hoe je die kunt inzetten om in je kleding te laten zien wie je bent.

Programma opfrismiddag
Op deze middag ruim ik veel tijd in voor jouw praktische vragen. Dus trek de kleding aan waar je vragen over heb, of neem die mee. Nadat ik kort iets heb verteld over de trends van voorjaar en zomer, de kleur van dit jaar en mijn huidige aanbod, kom jij aan bod. 

Kom gezellig met vriendin, collega of zus. Door vragen van anderen leer jij ook veel. 

Locatie
We zijn te gast in de Wonderkamer van Hans Bossmann, G. Carelesenstraat 44, 2031 HL Haarlem. Goed bereikbaar met de trein (halte Haarlem Spaarnwoude), per fiets en je auto kun je in de straat erachter parkeren.

Gegevens

Datum:
17 februari 2017
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€20,00

Organisator

Janny ter Meer
Site:
www.jannytermeer.nl

Locatie

Wonderkamer
G. Carelsenstraat 44
Haarlem, 2041HL
+ Google Maps
Site:
http://nieuwsgierig.org/

maakt verlangens zichtbaar