Laden Activiteiten

« All Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Diner van verlangen

22 november 2017 om 18:30 - 22:00

Activiteit Navigatie

Vrouw, wat ben je mooi! 

Innerlijk en uiterlijk versterken elkaar
Schoonheid is meer dan een uiterlijk dat voldoet aan het heersende schoonheidsideaal. Het is ook meer dan kleding die je goed staat, al kan mooie kleding en make-up je beslist helpen je mooi te voelen. Schoonheid is zichtbaar wanneer je in contact bent met je innerlijke kracht en schoonheid. Dan is er verbinding tussen innerlijk en uiterlijk, je doet wat klopt voor jou. Je leeft jouw waarheid. Met kleding kun je de relatie bekrachtigen. Zo geef je expressie aan wie je bent.

Het goede, het ware en het schone
Schoonheid vormt een drie-eenheid met het goede en het ware. Het verlangen goed te doen, de zoektocht naar schoonheid en de drang naar juiste kennis. Plato schreef er al over. Het is een richtlijn voor levenskunst.

Wil je ervaren hoe schoonheid een richtsnoer kan zijn in je leven? Schuif dan aan bij het diner van verlangen op woensdag 22 november, in restaurant Staal, Haarlem. Dit diner kent dezelfde opzet als de voorgaande diners: het voorgerecht eten we in stilte, tijdens het hoofdgerecht ga je in gesprek met je tafelgenoten en tijdens het nagerecht genieten we van elkaars schoonheid.

Zangeres en lifecoach Neriyah Duval zal de avond luister bijzetten met haar prachtige liederen. 

Een avond vol schoonheid
Komt in contact met de stilte van je innerlijke schoonheid, laat je raken door de poëtische zang van Neriyah Duval, geniet van de prachtige gerechten van Sabien Bosman en de kunstzinnige patisserie van Saskia van Gelderen, laat je inspireren door de gesprekken met je tafelgenoten en toon jezelf in al je schoonheid. Ik begeleid de avond als vroedvrouw van verlangen.

Geef je op voor 10 november en betaal € 35,– (excl. drankjes)

Datum             : woensdag 22 november 2017
Aanvang         : 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
Bijdrage          : € 35,–, wanneer je je opgeeft voor 10 november. Daarna is de prijs € 39,50.  Excl. drankjes.
Locatie           : restaurant Staal, Gedempte Oudegracht 46, Haarlem
Opgave           : info@jannytermeer.nl

Kleding is een expressie van jouw persoonlijkheid. Ik zou het prachtig vinden wanneer je tijdens het diner van verlangen kleding draagt die weergeeft wie jij bent, in al jouw schoonheid, innerlijk en uiterlijk. Verras jezelf en ons.

Schoonheid is zichtbaar geworden liefde. – Plato

 

Gegevens

Datum:
22 november 2017
Tijd:
18:30 - 22:00

Locatie

restaurant Staal
Gedempte Oude Gracht 46
Haarlem,
+ Google Maps
Website:
www.staalhaarlem.nl

maakt verlangens zichtbaar